2011. aug. 1.

Hupikék törpikék nyereményjáték

 Épp a minap gondolkodtam azon, hogy vajon a Hupikék törpikék meséből miért nem készült még egy hosszabb verziójú mozi film, hiszen olyan nagy népszerűségnek örvend. És tessék itt van, méghozzá 3D-ben!!! Mivel még én is szívesen nézem reggelente a gyermekeimmel a tévében a törpöket, így erős a gyanúm, hogy ezt sem fogjuk kihagyni.:)
A hazai mozikban a mesefilm premierje augusztus 25-én lesz és a filmből készült könyvek a Manó Kiadó gondozásában jelennek majd meg augusztus 10-én. Ezzel kapcsolatban a kiadó egy nagyon jó kis akcióval drukkolt elő, amely szerintem még meg is éri, - főleg ha nyer valaki - mert a két könyv ára együtt olcsóbb, mint a két mozijegy.:) 
A részletekről:
Az első 30 vásárló, aki augusztus 14-ig a Nagy törpkaland filmeskönyv mellé vesz egy Fantörpikus kaland vagy egy Ügyifogyi meséje című könyvet is, két jegyet kap ajándékba a Hupikék törpikék 3D premier előtti, agusztus 17-i vetítésére.
Az ajándék mozijegy feltétele, hogy a megrendelt (augusztus 10-én megjelenő) könyveket augusztus 14-ig átvegye.

A fenti feltételeknek megfelelő első 30 megrendelőt augusztus 15-én délután értesítjük illetve nevét megnézheti itt.

A vetítés helyszíne és időpontja:
Aréna pláza, 2011. augusztus 17. 19h. 14-es terem

A jegyeket a kezdés előtt egy órával a helyszínen lehet átvenni.



Az augusztus 10-én megjelenő könyvek a következők:

A nagy törpkaland
A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba…

Ezzel a remek könyvvel végigkísérheted a törpök legújabb kalandjait a film izgalmas képkockáit követve.
Oldalszám: 80
                                             Ár: 1990.-

Ügyifogyi meséje
A csúf, gonosz Hókuszpók New Yorkig kergeti a törpöket. Ügyifogyi megpróbálja épségben hazajuttatni Törpapát, Törpillát és a többieket Aprajafalvába. Vajon Ügyifogyi tényleg olyan ügyetlen? Vagy végre sikerül megmutatnia, hogy belőle is lehet hős?

Oldalszám: 32
Ár: 990.-




Fantörpikus kaland
Aprajafalván minden törp izgatottan várja az év legtörpösebb éjszakáját, a Hupihold ünnepét. Ám amint feljön a Hupihold, megjelenik a faluban Hókuszpók, a gonosz varázsló, és elüldözi Törpapát, Ügyifogyit, Okoskát, Vitézt, Dulifulit és Törpillát egy átjárón keresztül egy olyan világba, ahol törp még sohasem járt. Vajon sikerül a törpöknek feltalálni magukat ebben a furcsa világban? Vajon sikerül elkészíteniük a Hupihold varázsitalt, mielőtt Hókuszpók lecsap rájuk? Vajon sikerül visszajutniuk a falujukba?
Oldalszám: 27
                                                       Ár: 790.-

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése