2015. jan. 5.

18 megjegyzés:

 1. Na, hogy tetszett? Hű a könyvhöz? Ilyennek képzelted?
  Én nem olvastam a könyvet, de megnéztem a mai első részt, és tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos mire odáig jutottam, hogy be tudtam kapcsolni a tévét, már javában ment, úgyhogy inkább nem néztem végig, majd ma vagy holnap.. (a gyerekek úgyis a mamánál lesznek :)).

   Törlés
  2. Sikerült megnéznem a filmet, bár nem végig, mert épp vendégeink jöttek, de amennyit láttam belőle az nem volt rossz... de nekem hiányzott belőle valami, ami a könyvben megvolt.:) Egyébként ha nem is pontról pontra, de a történet eddig megegyezett a könyvvel :)

   Törlés
 2. Ja, de az imdb szerint 11 részes. Te hol olvastad, hogy csak 8?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azon az oldalon, amit linkeltem is a posztban az imdb-n nem néztem : http://www.mediaklikk.hu/2015/01/04/oltesek-kozt-az-ido/

   Törlés
 3. Most már én is olvasom, tetszik, és eddig hű a könyvhöz a film. Az írónő másik regényét is olvastad?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy könyvben is tetszik :))
   És nem, még nem olvastam a másik könyvét, de tervezem. :)

   Törlés
 4. Ez a film rabul ejtett,eddig nem is hallottam róla,megrendeltem a könyvet,alig várom hogy elolvassam.Szinte várom a pénteket hogy láthassam az újabb részeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok, hogy majd a könyv mennyire fog tetszeni. Ha van időd és kedved megírni, akkor várom a véleményed. :)

   Törlés
 5. Befejeztem a könyvet, nagyon jó, kösz az ajánlást. Kár, hogy a tvsorozat 4. része már erősen hozzáköltés volt, de azért bízom a jó folytatásban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszett a könyv, szerintem is nagyon jó volt! :)

   Törlés
 6. ...kiolvastam a könyvet,fantasztikus DE a vége az eléggé fura,befejezetlen,hiányos számomra,remélem a film egy kicsit konkrétabb lesz...(máskor is jövök tetszik az oldal:-) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem a film utolsó része alapos lesz és nem lesz hiányérzetünk a végére.... legalábbis remélem.:)
   És köszi :)

   Törlés
 7. Édesanyámmal nézem a sorozatot, nagyon tetszik mindkettőnknek, a könyvről magáról még nem tudok. Nem olvastam utána. De mindketten inkább könyvpártiak vagyunk, szóval mindenképp beszerzem neki is meg magamnak is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nagyon tetszett a könyv, szerintem érdemes beszerezni, mivel ez egy igazi nagyívű történet, tele szerethető szereplőkkel, amit olvasni is muszáj nemcsak filmen látni..... meg tapasztalatom szerint általában a könyv mindig jobb, mint a film.:)

   És csak most láttam a kiadó fb oldalán, hogy aki az írónő mindkét könyvét megrendeli az dedikált Öltések közt az idő példányt kap. Hmmm. :)

   Törlés
 8. Újra itt!:-)Miután kiolvastam a könyvet,és megnéztem a sorozat befejező részét...valóban igazad van egy csepp hiányérzetem sem maradt.Tökéletes.Megnyugodtam.
  Ui jobbulást a családodnak,hogy mielőbb újra elláss minket jó kis könyv tippekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, de kedves vagy, nagyon köszönöm! Igyekezni fogok! :)

   Törlés
 9. Tényleg 8 részes. Nálunk 8x1,5 órás részekben adták, de vannak országok, ahol 11x1 órára vágták.

  VálaszTörlés