2016. aug. 2.

Lisa Kleypas: Nem múló varázs ~ Wallflowers 0.5

Szeretem Kleypas könyveit, régebben sokat olvastam tőle. A legfőbb bajom azonban mindig is az volt velük, hogy az én ízlésemnek túl sok bennük a testiség. Őszintén szólva engem a romantikus regényekben soha nem a hálószoba ajtók mögött zajló forró jelenetek izgatnak a legjobban.....

Tovább olvasom
6 megjegyzés:

 1. Én is úgy vagyok a romantikus regényekkel, mint te: szeretem nyomon követni a szerelem kialakulásának a folyamatát annak minden apró mozzanatával együtt, számomra az adja a történet eszenciáját, és elkedvetlenít, ha egy könyv erősen a testiségre épül.

  VálaszTörlés
 2. Igen, ezzel én is így vagyok, tűzoltásra viszont most tökéletesen megfelelt - az előző olvasmányom ugyanis kissé gallyra vágott lelkileg.:)) Az én nagy kedvencem egyébként J. Quinn. Az ő regényeiben nincs sok erotika, mert ő inkább a párok kapcsolatának a kialakulására helyezi a hangsúlyt és ráadásul mindezt még humorosan is teszi, szóval az ő regényei számomra az etalon. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én inkább klasszikus romantikus regényeket szoktam olvasni, néhány kortárs is volt már a kezemben persze, habár Nicholas Sparks-on és Nicolas Barreu-n kívül még senkinek sem sikerült meggyőznie, de megpróbálkozok majd Julia Quinn-nel, hátha megtetszik. Nem olvastam még tőle semmit, azt sem tudom, milyen a stílusa, szóval legalább nem elvárásokkal fogok nekikezdeni.

   Törlés
  2. ÓÓÓ, Nicolas Barreu könyveit nagyon szeretem, Sparks-ot meg azért nem olvasok, mert szomorú történeteket ír, és én nagyon nem szeretek pityeregni. :)
   J.Quinn-re meg nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire jön majd be neked. :)

   Törlés
 3. "...azt nem mondom, hogy rohanok megvenni a sorozat következő köteteit..."
  Pedig a harmadik-negyedik (magyar számozás szerint) határozottan jó, még nekem is tetszett :) (a második és ötödik sem marad el az elsőtől, azaz a felediktől ;))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam a molyon, hogy a figyeltjeim közül senki nem panaszkodott a folytatásra és a harmadik rész is feltűnően magas 98%-on áll. :) Mondom én, hogy előbb-utóbb azok is a polcomon kötnek ki. :)

   Törlés