2016. aug. 6.

Júliusi szerzemények

Kicsit késve ugyan, de itt van végre a júliusi beszerzési listám... tudom, hogy vártátok, ne is tagadjátok. :)


A nyúlfarknyi szöszért pedig előre is bocsi, de ebben a gatyarohasztó melegben egyszerűen képtelen vagyok hosszabb időt a monitor előtt tölteni.

Nos, tisztában vagyok azzal, hogy az előző hónapban könyvstoppot kiáltottam, de csak nem tudtam megtagadni önmagam és júliusban is muszáj volt beszereznem egy-két gyönyörű könyvecskét, melyek közül egy kivételével mindegyik vásárlás volt. A felső kettő lírás, az alsó kettő pedig molyos, az az egy huncut középső pedig csere útján került hozzám, és hogy őszinte legyen ennek örültem a legjobban - biztosan azért, mert egyáltalán nem számítottam rá. Ráadásul a borítója élőben nem is olyan szörnyű, mint azt első látásra gondolná az ember sőt, komolyan mondom, hogy én már annyit forgattam, nézegettem és simogattam, hogy már-már szépnek is mondanám.


Ebben a hónapban sajnos nem sok időm jutott az olvasásra, pedig bele kell húznom, ha az idei év összes vásárlását ki akarom végezni. Márpedig 2016-ra ez az egyetlen könyves kihívásom amit célul tűztem ki magamnak (még külön polcom is van ám hozzá) és elég elszántnak is érzem magam ahhoz, hogy ezt az egyre kilátástalanabbnak tűnő feladatot véghez is vigyem, úgyhogy hajrá, hajrá, - persze sokat lendítene a dolgon, ha ez a dög meleg megszűnne már végre és minél hamarabb beköszöntene az ősz, de erre még azt hiszem, hogy pár hetet várnom kell.

Na és kérem erről a könyvről beszéltem fentebb. Na? Ugye, hogy nem is olyan szörnyű.... vagy mégis? Élőben higgyétek el tényleg jobban néz ki. ;)




4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hát én nem tagadom,sőt beismerem hogy rákattantam h nézegetem az ilyen jellegű blogokat.Leskelődni ki mit olvas,imádom a szép képeket,sőt háttérbe szorul az olvasás annyira elkalandozok köztetek,hogy el vagyok maradva a könyveimmel:),meleg is van,nyári progik is vannak,és van amikor csak úgy nézek ki a fejemből,és úgy bevásároltam,sőt beiratkoztam könyvtárba,azt is túl vállaltam,nem fog menni.De nem vagyok egyedül;-)
    Ui:A futónőre nagyon kíváncsi vagyok!Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csodálattal adózom azok előtt a könyvmolyok előtt, akik kibírják, hogy csak annyi könyvet szerezzenek meg maguknak, amit rövid időn belül el is tudnak fogyasztani. Én az észérvekre fittyet hányva mindig dugig vásárlom magam, aztán meg csak bosszankodom, hogy halomra állnak az olvasatlan könyvek a polcomon, de most megpróbálok ezen változtatni. :)
      És a futónő nekem is furdalja az oldalam, érdekes mód nem sokan olvassák, pedig szerintem nagyon ígéretesnek tűnik a fülszövege alapján... de majd meglátjuk.:)

      Törlés
  2. Jaj, de nagyon eltaláltad azt az első képet, olyan jót nevettem rajta :) És milyen gyönyörű új kupacod lett! Nem baj az, hogy nem jött össze a könyvstop, nekem sem :)
    A JQ-könyvet abban a csodás fotelben fogod majd olvasni? Nagyon passzolna hozzá :)
    Jaj, nem, én ezt A futónő borítót még mindig nem tudom megszokni, de a lényeg, hogy a könyv legyen jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy jókedvre derített. :D

      A JQ könyvet pedig nem ebben a piros fotelben fogom olvasni, mert irtó kényelmetlen, igazság szerint a férjem már meg is akar ez miatt válni tőle, de én nagyon sajnálnám... szóval van egy másik, ami még a Nagymamámé volt, abban nagyon szeretek olvasni :)

      A futónő pedig tényleg egy hajszálnyival jobban néz ki élőben, mint a képeken, keménytáblás, könyvjelzős, és a kisebb mérete miatt jó kézbe venni... és én is remélem, hogy jó könyv lesz. :)

      Törlés