2016. szept. 10.

Bernard Minier: Durva ​egy történet

A történet egy Seattle partján fekvő kis szigeten játszódik, ahol a legfontosabb közlekedési eszköz a komp, mellyel a lakosok be tudnak járni a szárazföldre. Ezen a helyen bálnák helyett kardszárnyú delfinek hasítják a vizet és az időjárás is elég zord.

4 megjegyzés:

  1. Ez mennyire jónak tűnik! Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, kíváncsi vagyok erre a történetre, legfőképpen az atmoszférája miatt. Egyedül a címe nem tetszik, de az legyen az én bajom. Felkerült a kívánságlistámra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor először megláttam a könyvet, akkor én azt mondtam magamban, hogy tyű micsoda hatásvadász cím, de most, hogy már elolvastam úgy érzem, hogy korrekt választás volt, szóval nekem tetszik a címe :D

      És örülök, hogy sikerült felcsigázni az érdeklődésedet, kíváncsi vagyok, hogy neked is elnyeri-e majd a tetszésed. :)

      Törlés
  2. Ez nagyon jól hangzik :) Szeretem az ilyen atmoszférájú könyveket, ráadásul az plusz pont ha ez egy elszeparált szigeten játszódik, úgy még parásabb :) Valami miatt azt hittem, hogy itt felnőtt szereplők lesznek, meg is lepődtem az ifjú korosztályon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is totál meglepődtem, hogy egy 16 éves srác meséli el a történetet, gyorsan meg is néztem a molyon, hogy véletlenül nem-e YA kategóriás a könyv, de nem... határozottan nem az. :))

      Törlés