2016. ápr. 2.

Márciusi szerzemények

Nagyon rég írtam már beszerzős posztot, melynek oka egyrészt, hogy drasztikusan lecsökkentettem a vásárlásaimat és a tavalyi év végén és még az idén év elején is inkább régebbi könyveket vettem le a polcomról, másrészt pedig mert egyszerűen csak nem volt kedvem írni és kész.
Ebben a hónapban azonban ismét megjött a vásárlási kedvem - és vele együtt a posztírásé is -, melynek eredményeként összesen nyolc könyvvel lettem gazdagabb. Ezek közül még csak hármat olvastam el, de mentségemre legyen mondva, hogy a március nálam munka tekintetében kész őrület volt (mondjuk a január és a február is, és szerintem az április is az lesz) szóval az idő kevés, az olvasnivaló pedig sok, de szerintem ezzel senkinek nem mondtam újat.


Íme a lista:

M. R. Carey: Kiéhezettek   - ezt a könyvet már januárban előrendeltem, és bár nem zsánerem a zombulás, ez a  könyv mégis kifejezetten jó volt.

Jodi Picoult · Samantha van Leer: Sorok között - szintén előrendelés volt, és szintén már olvastam. Nem hiszem, hogy lesz róla külön bejegyzés, mert nem igazán tudom, hogy mit is írhatnék róla azon kívül, hogy engem annyira nem varázsolt el, mint ahogyan azt reméltem. Aranyos volt, meg bájos, meg szép, meg minden, de egyáltalán nem vett le a lábamról.

Kathryn Taylor: Az örökös  ✔ - a lírától rendeltem, és mivel nem igényelt fokozott koncentrációt, így baromi jól esett a feszített tempójú dolgos munkanapok után.

Monika Peetz: Léböjt Hotel - antikváriumból érkezett hozzám, egy nagyon kedves molyocska segítségével.

Mary Kubica: A jó kislány - szintén antikváriumos beszerzés.

Alex Shearer: Felhővadászok - erre a könyvre rögtön felfigyeltem ahogy megláttam az új megjelenések között, elolvastam a fülszöveget, megtetszett, és megvettem.

Louise O'Neill: Örökké a tiéd - szintén vásárlás és szintén régóta szemeztem már vele, és mivel egész jókat olvastam róla és állítólag film is készül belőle úgy döntöttem, hogy megéri áldozni rá. Hát majd meglátjuk.

Danielle Paige: Dorothynak meg kell halnia - és hát itt van Dorothy, aki még csak pár napja érkezett hozzám. Ő volt a favorit, a legvágyottabb könyv ebben a hónapban, úgyhogy bízom benne, hogy tetszeni fog. Egyébként már elkezdtem olvasni és bár még nagyon az elején járok, de a stílusa és a hangulata eddig nagyon bejön. Szerelem lesz, én már látom. :)

2 megjegyzés:

  1. Csodás kupacod lett, és mennyi műfaj megtalálható benne! Remélem, hogy a Dorothy valóban nagy szerelem lesz, hiszen annyira vártad már :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azt néztem, hogy van itt minden, mi szem-szájnak ingere, de én szeretem váltogatni a műfajokat, ha sokáig azonost olvasok, azt hamar megunom. :D

      Dorothyról pedig csak csupa-csupa jót tudok mondani, már csak pár oldal van hátra, de már most meg vagyok zakkanva, hogy vége... ez bizony szerelem :)

      Törlés