2014. jún. 25.

Jennifer McVeigh: Afrikai akác

Amikor a kezembe vettem a könyvet, még nem is sejtettem, hogy az idei év egyik legszórakoztatóbb és legjobb könyvével lesz majd dolgom. Pedig de! Imádtam ezt a regényt, és atyaég! Hogy ez a nő mennyire jól tud írni! De kezdjük az elején.

Ezt a bejegyzést átköltöztettem az aktuális blogomra. Ha kedved van, gyere, nézz körül ott is.





16 megjegyzés:

  1. Tudtam, tudtam hogy jó lesz ez a könyv. ;) tetszik a bejegyzésed, újfent. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz :D Remélem neked is így fog tetszeni :)

      Törlés
  2. Úúúúúúúúú, már mondtad menet közben, hogy imádod, de most aztán végképp meggyőztél engem is! Szerintem ez is tökéletes nyári olvasmány lesz nekem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp!!! Úgyhogy muszáj lesz beszerezned. :)

      Törlés
  3. Csak annyit mondj:öngyilkos lett a nő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. :) Annyira nem drámai... ez egy romantikus könyv.

      Törlés
    2. Sok minden kavargott bennem is, amikor elolvastam a könyvet, amelyeket jórészt te is megfogalmaztál. Többet ehhez hozzátenni nehéz lenne, a nélkül, hogy a könyv befejezését lelőnénk. Engem Frances nagyon idegesített, csak azért olvastam végig, mert már kiváncsi voltam, hogy mi lesz a bűntetése. Nekem a befejezés nem tetszett, nem volt hiteles.

      Törlés
  4. Huh..akkor megveszem.köszi az ajànlót:)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is érdemes elolvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy te is így gondolod, mindig öröm az ilyen visszaigazolás. :)

      Törlés
  6. Ma vettem meg ajándékba... a boltban egyből egy másik könyv ugrott be róla: W. Somerset Maugham - Színes fátyol. A leírásod alapján pedig félelmetesen sok a párhuzam, ami nem tántorítana el attól, hogy elolvassam ezt is, de sajnos már becsomagoltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként egy másik értékelésében olvastam már, hogy a Színes fátyol pár momentuma köszön vissza ebben a könyvben, amit sajnos nem tudok igazolni, mivel Maugham könyvét még nem olvastam, bár már a polcomon várakozik. :) De ez a hasonlóság engem sem fog zavarni, így is nagyon kíváncsi vagyok rá, és ha csak fele annyira jó könyv lesz, mint amilyen ez volt, már akkor is nagyon elégedett leszek.:)
      Esetleg nem gondolkodtál el azon, hogy mi lenne ha egy másik papírba csomagolnád be újra azt a könyvet :D

      Törlés
  7. Tinuviel89

    Szia!

    Imádom a blogodat, mindig megnézem mit írsz. Mindenképpen olvasd el a Színes fátyolt, sőt nézd meg a belőle készült filmadaptációkat. Valaki valahol említette a Lángoló partot, az is nagyon jó. Most tipródom, hogy beszerezzem a könyvet, vagy türelmesen várakozzam, amíg bekerül a könyvtárakba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem végig az jutott eszembe, hogy a Színes fátyolból lopott, de végül más irányt vett a történet.

      Törlés
  8. Irtó jól esik, amit írtál, nagyon köszönöm! :)
    A Színes fátyolt mindenképp szerettem volna elolvasni, de hogy ennyi szó esik már róla, így egyre sürgetőbbé vált.:) A Lángoló partot nem ismerem... utána is néztem gyorsan és úgy láttam, hogy egy sorozat része? De talán a tartalmából ítélve - ami valóban nagyon ígéretesnek tűnik - lehet, hogy nem összefüggő? Mindenesetre feltettem a listámra. :) És ahogy olvasgattam róla úgy láttam, hogy ebből is készült film, de előbb, (tapasztalatom szerint) jobban járok, ha a könyvekett olvasom el. Köszi a tippet :)

    VálaszTörlés