2012. dec. 29.

Mi lapult a fa alatt?

Hát ezek lapultak a fa alatt.:)

Ugye milyen jó rájuk nézni? A bal oldali kupacot a barátaimtól kaptam a jobb oldali kupacot pedig a családomtól.


A piros szalaggal átkötött könyvön lévő csomagolás nem papírból van, hanem gyönyörű aranyszállal átszőtt anyagból, ami tulajdonképpen egy tok, és egy kedves barátnőm készítette nekem nagy szeretettel. Sajnos a képen nem jön át jól a borító szépsége, de higgyétek el, hogy gyönyörű. És a könyv, ami pedig benne rejlik E.M. Forstertől a Szoba kilátással. Aztán ott lapul mellette a Lovesong, az Acél és selyem, a Magammal viszlek és a Forgotten.
Mindegyik könyvnek őszintén örültem és nagyon hálás vagyok mindazoknak, akiktől ezeket a gyönyörűségeket kaptam. A csokik már rég elfogytak, mintha tűzbe dobták volna őket, és ezek a csodás  képeslapok pedig még sokáig fogják díszíteni a tükröm szélét! 

Még egyszer nagyon köszönöm lányok!

Drága Gretty a te lapod azért nincs a képen, mert a kislányom elcapcarászta és beapplikálta a pillangót az egyik rajzába....ez sajnos rossz hír. A jó hír viszont az, hogy ez örökre meg fog maradni, mert minden általa készített alkotást el szoktam tenni az utókornak.

A másik kupac könyvei szerintem egész jól látszanak, de ha mégsem, akkor már sorolom is: A felejtés édes íze, Mielőtt megismertelek, Legenda, Menedék, Részben ember, Trónbitorlók (amit a Fumax kiadó akciója miatt plusz könyvként választhattam az előző kettő mellé, jupé!) és a két Nora Roberts könyv pedig A törvénytelen és az Egyszer volt...  Mint már említettem ezeket a könyveket a családomtól kaptam, amiket én rendeltem a szüleim és a párom nevében... biztos, ami biztos alapon, és csak a két Nora Roberts volt igazi meglepetés... a kedves anyósom most aztán tényleg meglepett. (Nem mondom a tavalyi konyharuháknak is örültem, még ha ez akkor nem is látszott rajtam, de ezek azért klasszisokkal jobbak annál) 

Ezeket együtt látva pedig hatalmas volt az örömöm!  


11 megjegyzés:

  1. Gratulálok a könyvekhez, nagyon szép ajándékok, jó olvasást hozzájuk. :)
    Remélem én is kapok egyszer egy ekkora kupacot. *.*

    VálaszTörlés
  2. Jaj, hát azt elfelejtettem mondani, hogy a pillangót kifejezetten a lánykának küldtem, mert tudom (vagyis reméltem, hogy még mindig) imádja őket. :))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Szilvia!
    A szép fa alatt nagyon jó ránézni a szép könyvekre is. Szívből kívánok neked még sok ilyen szép ünnepet!
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Annie: köszi, és hát tudod én nagyon jó kislány vagyok ám! :D

    Gretty: Ó hát rögtön rávetette magát. persze a többire is, de azokat időben kikapkodtam a kezéből. Az egyikről le akarta vágni a gombot, a másikból ki akarta vágni a télapót... de a pillangóhoz nagyon ragaszkodott. köszi :)

    Zsuzsi: én köszönöm a csodás ajándékokat!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg nagyon szép kis/nagy kupac! Teljen bennük sok-sok örömöd! :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg nyugtatja a szemet egy ilyen jó csapat a fa alatt! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép csomagok! :) Lesz olvasnivalód! :)

    VálaszTörlés
  8. Wáú! Ezek aztán az ajándékok! A felét simán elfogadnám én is! :) És tudod miért jók még ezek a könyvek ajándéknak? mert még karácsony után is sokáig karácsony van! mindaddig, amíg kitartanak!!! :))))

    VálaszTörlés
  9. A legjobban egyébként annak örülök, hogy írtatok is bele. Na az minden kincset megér! :)

    VálaszTörlés
  10. Jojo Moyes könyveit én is megkaptam pár hónapja, de még nem volt időm elolvasni :( Viszont állítólag nagyon jók, ami már jó hír.

    Jó olvasást és boldog (majdnem) újévet!

    Viki | Books, Biscuits, and Tea

    VálaszTörlés
  11. Moyes másik könyvére Az utolsó szerelmes levélre jobban kíváncsibb lettem volna, de az sajna nem volt épp a boltban, így ez lett belőle, de csak jókat olvastam eddig mindkét könyvéről, úgyhogy szerintem jó választás volt.

    Köszönöm és neked is hasonló jókat! :)

    VálaszTörlés