2012. aug. 1.

Júliusi beszerzéseim

Ebben a hónapban - hála a Rukkolának - nem sokat költöttem könyvekre, ellenben a postaköltségem jelentős mértékben megugrott. De ezt igazán nem bánom, mert egy tucat olyan  könyvtől sikerült megválnom, amiket már nem is tudom, hogy hány hónapja tettem fel a molyra - csere céljából -, de ez idáig még senki nem jelentkezett értük, vagy ha igen, akkor nem tudott olyat ajánlani cserébe, ami engem is igazán érdekelt volna. Most ezekért, a számomra számkivetett könyvekért cserébe, olyan gyönyörűségeket sikerült beszereznem, amikre már régóta áhítoztam.


Én úgy gondolom, hogy aki gyors volt és az elsők között regisztrált a Rukkolán, az jó könyvekhez tudott hozzájutni, de ahogy nő a felhasználók száma és egyre több "szemét" kerül fel az oldalra, ez bizony egyre nehezebb. Ami számomra a legbosszantóbb a rendszerben, hogy nem jelentkezési sorrendben lehet elvinni a kívánt  könyveket, hanem a gyorsaság számít. Könyörgöm.....ki az aki állandóan ott ül a gép előtt és azt nézi, hogy mikor válik egy könyv elérhetővé?
Úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy még egy kicsit bosszankodom ezen, utána pedig a lelki nyugalmam megőrzése érdekében nem játszom tovább. 

Természetesen vásároltam is könyveket, az Én, a férjem és ő csak 700.- forint volt a Tescoba, az Ysabelt 800-ért vettem a fórumon és Az udvarház rejtélye pedig szintén egy csere, de ez kivételesen a molyról.

 
Ebben a hónapban egy nagyon kedves molytól meglepetést is kaptam - amit igazán nem kellett volna -, nagyon köszönöm irtó jól esett. Már régóta kíváncsi vagyok erre a könyvre, egyszer már a könyvtárból is kihoztam, de olvasatlanul kellett visszavinnem. Nagyon köszönöm Niki!



7 megjegyzés:

  1. A Rukkolával kapcsolatban teljes mértékben egyetértek. Egy csomószor előfordult, hogy azért maradtam le egy-két könyvről pár perccel lassabb voltam. Nem ülők én se a gép előtt és valahogy nem tudom elképzelni, hogy mások viszont igen. Vagy nem tudom. :S

    VálaszTörlés
  2. Én már többször is jártam úgy, hogy ahogy bejött a levél rögtön ráklikkeltem a könyvre, de már elvitték .... ettől olyan ideges lettem.:) Úgyhogy tényleg, minek idegesítsem magam potyára, van itthon elég baj, ami miatt idegeskedhetek! :)

    VálaszTörlés
  3. Lesz mit olvasnod :) de legalább neked sikerült ilyen csodákra szert tenned.
    Én nem regisztráltam, mert amire én szemet vettek arra tízen vagy többen pályáznak. Így maradok a molynál, és ott cserélgetek.

    VálaszTörlés
  4. Hú, nekem is hosszú lesz a lista a rukkola miatt...:)) És megvan a Burok??? jajj, de izgulok! Remélem, tetszeni fog! én imádom! :)
    A Semmire is kíváncsi vagyok, nekem is régóta a kívánságlistámon csücsül...:)

    VálaszTörlés
  5. Én is korán regisztráltam, de tényleg kerül fel sok sok béna könyv (jelenleg azon vagyunk hogy ezeket kikukázzuk a rukkoláról, én mint önkéntes légiós és a többiek 0-24 fáradozunk ezen) Nagyon szuper könyveket szereztél be ,kíváncsi leszek hogy fognak tetszeni :)

    VálaszTörlés
  6. Minden elismerésem a tiétek, nagyon jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, és tényleg jó könyveket sikerült beszereznem, de a játékszabályokon - hogy mindenki elégedett legyen - szerintem kéne némi változtatás.

    VálaszTörlés
  7. Szép terméssel büszkélkedhetsz ebben a hónapban, csak gratulálni tudok hozzá, no meg sok-sok időt kívánok az olvasásukhoz :) És szívesen!

    VálaszTörlés