2012. okt. 2.

Szeptemberi beszerzések

Istenem, milyen gyorsan telik az idő. Ma már októbert írunk és én már megint egy beszerzős posztot írok. 
Ismét rengeteg könyvvel lettem gazdagabb, aminek a túlnyomó részét ismét a rukkoláról szereztem be, sokat szívom a fogam a rendszer hibái miatta, de ha őszinte akarok lenni, akkor mégiscsak hálás lehetek a sok jó könyvért, amit onnan kaptam. 
Kezdjük a sort A negyedikkel, ami molyos csere volt, míg az Agatha Raisin és a parázna lódoktort a Tescoban vettem. Félpénzért adták. (Most már csak az első részt kellene megszereznem.) A Johanna LindseytőlMalory család első 5 részét a RIT fórumról szereztem be, nagyon...nagyon kedvező áron. Irtó kíváncsi vagyok a sorozatra, bár nem biztos, hogy jó ötlet volt rögtön az első öt részt megvennem, de mivel csak egyben adták, és jó áron, így vállaltam ezt a kockázatot. Ki tudja? Még az is lehet, hogy tetszeni fog! Ajánlom neki! Az Emma és Az ördög csókja, valamint a Chalion átkát egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam...... az utóbbit azért, hogy minél előbb meggyógyuljak! Tényleg segített, nagyon köszönöm!


Ezek pedig a rukkoláról jöttek hozzám




9 megjegyzés:

  1. Szép termés! Az És lámpást adott kezembe az úr biztosan tetszeni fog Neked, én nagyon szerettem. A legkíváncsibb arra vagyok, hogy Az ördög csókjához mit szólsz majd...:)
    Jó olvasást!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem aprózod el, nagyon szép kupac! :) A Chalion átkát én is néztem már, kíváncsi leszek rá ha olvasod.

    VálaszTörlés
  3. óóó, a Lámpás, a legkedvencebbik kedvencem.
    Mi az a TIR fórum?

    VálaszTörlés
  4. Húh de sok szép könyv :) A Negyedikből volt film is nem? A Rukkoláról nekem ebben a hónapban 1 darab könyvem érkezett (egyszerűen annyira nem vagyok gépnél mostanság, hogy extrán mindenről lemaradok és tőlem már mindent elvittek. Halomban állnak a pontjaim de nem tudok szerezni. Hajj)

    VálaszTörlés
  5. Roni: köszi, sajnos az És lámpást adott...könyv volt a leggyatrább állapotban, azok közül, amiket kaptam. Ejjj!

    Nikkincs: Jaj ne is mondd, ez még nem is a teljes lista.:)

    andalgócia: Néztem én, hogy milyen TIR???... amiről nekem egyébként mindig az az olasz magyar kamionos film jut az eszembe. Emlékeztek még rá? Szóval basszus.... elírtam:D
    Javítottam...... erről van szó
    http://romantika.media-online.hu/

    zakkant:igen volt film is és tetszett is. A sorozat 2. része is megjelent már, gondoltam felelevenítem az előzményeket, mielőtt tovább lépnék.
    És! a Te bejegyzésed miatt happoltam a Le a csajokkal c. könyvet is....:))) upsz, az kimaradt a listából. Pótlom is :)
    (Ej de szétszórt vagyok ma)

    VálaszTörlés
  6. Agatha Raisin nagyon jó én olvastam az elsőt :)))

    VálaszTörlés
  7. Húh! Remélem hogy tetszeni fog a Le a csajokkal és te is jó sokat nevetsz rajta mint én :)

    VálaszTörlés
  8. Az ördög csókját olvastad már? Őszintén én letettem. Már az első oldal se nyerte meg a tetszésemet. Ahol gyerekek vannak bajban - és még árnyaltan fogalmaztam- azt nem tudom elolvasni.
    Remélem azért neked tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  9. Nem, még nem olvastam, de akitől kaptam az is panaszkodott rá. De ha esetleg mégis.... netán mégis tetszeni fog, akkor meg örvendezhetek, mert úgy láttam, hogy már jön is a 2. része.:)
    Egyébként a molyon is eléggé lehúzták.

    VálaszTörlés