2012. máj. 1.

Áprilisi beszerzéseim

Kicsit késve ugyan, de törve nem - ami ez után a pár napos aktív! családi nyaralás után nem is volna csoda - hazaértem becses családommal a messzi - meszzi Sopronból, (kerékpároztunk Őriszentpéteren és környékén, megnéztük a schönbrunni kastélyt és egy vidámparkba is ellátogattunk.... ) és bár rengeteg mesélni valóm lenne minderről, most mégis a poszt címének megfelelően azokat a könyveket szeretném bemutatni nektek, amiket ebben  a hónapban vásároltam, illetve cseréltem. 

Patricia Briggs könyveit egy nagyon jó kis akcióban vettem, csakúgy, mint a Távoli sziget és a Mamma Lucia könyveket, amikre 50% kedvezmény volt.  A Fekete bárányra már nem is tudom, hogy milyen régóta ácsingóztam és most Diamantnak hála az enyém lett, annyira, de annyira baráti áron, hogy le sem merem írni. Nagyon köszönöm!!!!

  


A Mielőtt elmegyek molyos csere, a Zoo City és a Lélektelen Könyvfesztiválos szerzemény. A következő két könyvet a kecskeméti antikváriumban vettem darabját 600 forintért. Sajnos már most hallottam negatív véleményeket a Hullámsírról..... azzal úgy néz ki, hogy mellé nyúltam. Az emlékek őre molyos vásárlás csakúgy, mint a Számok, amit szintén Diamanttól vettem, szintén pimaszul baráti áron.:)

Rengeteg könyvet vettem ebben a hónapban, de a legjobban, igazán a Geopenes könyveknek örültem és a Fekete báránynak. 



7 megjegyzés:

  1. Ne írd még le a hullámsírt, mindenki más, téged megfoghat olyan apróság miatt is, amire mások oda sem figyelnek. Én pl filmekkel vagyok így hogy sokszor lehúzzák a kritikusok de én találok magamnak szemezgetnivalót bennük vagy fordítva akkora a hype körötte de nekem mégsem veszi be a gyomrom:)

    VálaszTörlés
  2. Szép kis gyűjtemény :) Nem semmi :) Lesz mit olvasgatnod!

    VálaszTörlés
  3. Úgy látom, hogy ez egy nagyon eredményes hónap volt a számodra! :)) Gratulálok a beszerzésekhez. Kellemes időtöltést kívánok hozzájuk!

    VálaszTörlés
  4. Szép kis kupac!!! :-))

    A Hullámsír nem olyan rossz,nekem csak magával a stílussal volt gondom,kissé gyermekded volt nekem.
    Az AdAstra kiadótól még nem mertem semmit bevállalni...engem a Felhúzhatós lány érdekelne...

    VálaszTörlés
  5. Anaria: egyébként nem minden esetben adok arra, hogy pl a molyon hány százalékra értékeltek egy könyvet. A Hullámsírnál az a baj, hogy két olyan molyocska véleménye volt ez, akikkel megegyezik az ízlésünk.... úgyhogy hiszek nekik. Persze el fogom olvasni, csak így még hátrébb került a listán.
    A filmekről jut eszembe.......most nemrég néztem egy filmet, nagyon depis és nyomasztó volt, de egyszerűen nem bírtam otthagyni. Majd megírom priviben, hogy melyik volt, meg kell kérdeznem a párom. Ő nálunk a mozigépész:))

    Ani: igen valóban szép kis kupac, az a baj, hogy genetikailag vagyok beprogramozva a könyvvásárlásra. És még csak lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Amiatt viszont igen, hogy nem tudom őket olyan gyorsan olvasni, mint ahogyan beszerzem.

    Shanara: köszönöm! Gondolom, hogy neked ebből a kupacból a Zoo City a legszimpatikusabb :))

    Csenga: A Hullámsírral kapcsolatban hiszek neked, ami neked nem tetszik az nagy valószívűséggel nekem sem fog....:) A Felhúzhatós lány valahogy nem izgat annyira, mint a Zoo City. De feltétlen kíváncsi vagyok a véleményedre vele kapcsolatban, úgyhogy tessék minél előbb olvasni :)

    VálaszTörlés
  6. Tyű, szép termés. Na, most már nekem sincs lelkiismeret-furdalásom, hogy mennyit cápáskodtam áprilisban :))) A Geopen akciójának annyira örültem, azt nem lehetett kihagyni :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, szerintem is az akciós Geopen könyvek viszik a pálmát. Ha megint látok valami jó kis akciót riasztalak téged is :D

    VálaszTörlés