2011. dec. 30.

Várólista csökkentés 2012-re és 2013-ra

Kisebb vívódás után mégiscsak úgy döntöttem, hogy ismét megpróbálok nevezni a "Csökkentsd a várólistádat  2012" kihívásra, bár ezt tavaly is megtettem, de számomra ismeretlen okok miatt ez valahogy mégsem sikerült....... leveleim elvesztek az éterben. No de nem baj, most újra megpróbálom és hogy elhatározásomat nyomatékosítsam - elsősorban magamnak! - ki is plakátolom az elolvasásra váró könyveket. A tavalyi listám is pont ugyanez volt, azóta sem változott semmi.


David Mitchell: Szellemírók
Kathleen Winsor: Amber
Sinéad Moriarty: A földre szállt nagynéni
Steve Berry: A harmadik titok
Rob Thurman: Éjvilág
Thomas Wharton: Szalamandra
Chaterine Barry: Jack háza
Stephen Fry: A Víziló
Muriel Barbery: A sündisznó eleganciája
William Bibson: Neurománc
Brunonia Barry: A csipkeolvasó
J.R.Ward: Megváltott szerető

Update!


A 2012-es évet bizony csúnyán bebuktam, egyetlen könyvet sem sikerült elolvasnom a listámról, de nem baj, az idén újra indulok. 

8 megjegyzés:

 1. 2 kedvencem is van a a listádon :)

  VálaszTörlés
 2. Elnézést, ha tavaly valamit elszúrtam és nem kerültél be a listába. Idén azért csináltam 1 lépéses jelentkezést és csak azt fogadom el, aki kitölti az űrlapot mert tavaly 4 helyről összeszedve becsúsztak ilyen hibák.

  VálaszTörlés
 3. Semmi baj, látod, hogy nem veszítettem el a lelkesedésem és a listához sem nyúltam azóta.:)Tegnap este töltöttem ki az űrlapot, szerintem ez már biztos, hogy célba ért.

  VálaszTörlés
 4. Ani: kibogarásztam ám a molyon, hogy melyik is az a kettő kedvenc :) Tényleg már régóta ott porosodnak a polcomon.....hát igyekezni fogok. Mindről csak jót olvastam, úgyhogy szerintem nagy csalódás nem fog érni velük kapcsolatban.:)

  VálaszTörlés
 5. A Szellemírók engem is érdekel, de azt lehet még kapni valahol? :/ Múltkor keresgéltem, és nem találtam.

  VálaszTörlés
 6. Hát azt nem tudom, én már bő egy éve szereztem be, akkor amikor végigsöpört a molyon.:))Van pár ilyen könyv!:D De ha szeretnéd szívesen kölcsönadom.

  VálaszTörlés
 7. @Üstökös próbáld meg a Könyvudvarban (esetleg konyvudvar.net)

  VálaszTörlés
 8. @Üstökös Csenga eladó könyvei között 1000 forintért szerepel a molyon: http://moly.hu/polcok/minden-1000-forint

  VálaszTörlés