2013. jún. 28.

Szolgálati közlemény

Kedves Olvasóim!
Biztosan sokan értesültetek már hírről, miszerint a google, július elsejével megszünteti a reader szolgáltatását, ami az jelenti, hogy azokat a blogokat, amikre eddig feliratkoztatok már nem láthatjátok egy csokorba összegyűjtve a blogolvasóban. Természetesen, mint mindenre, a követéseitek megtartására is van megoldás, méghozzá nem is egy, hanem rögtön vagy öt, amikről Nancy blogján tudtok részletesebben is tájékozódni. 

Az én választásom a bloglovin' nevű sitera esett, ami futótűzként terjedt végig a blogok között, mert ugye a csordaszellemnek hihetetlen ereje van ám, és hát azt kell mondjam, hogy tényleg nem is olyan rossz ez az újdonság, mint ahogyan azt elsőre gondoltam. Persze néhányat azért aludnom kellett rá, hogy ilyen véleménnyel legyek róla. 

Szóval azoknak, akik továbbra is szeretnének a blogom olvasói maradni, és hozzám hasonlóan a bloglovin' mellett döntenek, azok használják bátran a következő gombot a feliratkozáshoz:
 

Follow on Bloglovin

Akik pedig a facebookot részesítik előnyben azok a Szilvamag olvas facebook oldalamon keresztül értesülhetnek az új bejegyzéseimről. 


Mindegy, hogy melyikre esik a választásod, én mindkét helyen szeretettel várlak!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése