2012. márc. 1.

Februári beszerzéseim

Én azoknak az embereknek a táborába tartozom, akik szívesen vásárolnak könyveket, főleg, ha arról a bizonyos, régóta áhított könyvről van szó. Előszeretettel és mi tagadás, nagy örömmel használom ki a könyvesboltok által nyújtotta internetes rendelés lehetőségét és velük együtt az akciókat is. Igaz, hogy az előző két hónap beszerzéséről szóló bejegyzések elmaradtak, amit kicsit sajnálok is, hiszen eddig, ezek a posztok, mindig rendszeresek voltak, de mivel ez a két hónap folyamatos ünnepléssel telt a családom számára; gyerekzsúrok és ünnepi ebédek, névnapok és szülinapok, így igen jelentős időhiányban szenvedtem. A molyon azonban, még anno, egy-egy örömteli karcban közzé tettem mindkét hónap termését, így feleslegesnek érzem ide is kitenni azokat. A januári hónapot, azért külön is kiemelném, mert az, különösen örömteli volt a számomra, mivel a drága családom, végre, nyújtódeszka, konyhai törlőruhák és különböző cserépedények (amiből egyébként már vagy nyolc van) után, könyvekkel ajándékozott meg a sokadik születésnapomra. Remélem, az anyósom nem olvassa a blogot. 
És íme, a február:


Párom, a hónap elején egy olyan, számomra sokkoló kéréssel állt elő, hogy én, mint a család könyvmolya, szerezzek be neki két könyvet, amelyeket haladéktalanul és ha nem is rögtön, de nagyon gyorsan el akar olvasni. Persze hülye lettem volna megkérdezni tőle, hogy, de hát miért és hogyan és különben is, te nem is szoktál ilyen kéréssel előállni ..... egyszerűen csak örültem és rendeltem. És hát, hogy a szállítás ugye ingyenes legyen, még két könyvet hozzá  kellett csapnom. Magamnak persze. Jutalmul. Hogy a nyakamba vettem a könyvrendelés fárasztó feladatát. 

 A következő kettőt a Szandi akciójában vettem. Nagyon jó áron voltak. Szeretem a Szandis akciókat.:)

 A Hana bőröndje egy molyos bizsznisz eredménye, A szolgálólány meséjét pedig Nikkincs értékelésének az elolvasása után döntöttem úgy, hogy azonnal meg kell kaparintanom. Igaz, hogy csak 500 forint volt a molyboltban, de a szállítás az 800..... :D Hát, nem lehet minden tökéletes. Julia Quinn rajongó lévén pedig a legújabb könyvének a beszerzése, már szinte kötelezővé vált, amit egy fórumról vettem.  

4 megjegyzés:

  1. Olyan jó érzés, amikor fillérekért sikerül megkaparintani egy jó olvasmányt :) Ameddig van helyük a lakásban ;)

    VálaszTörlés
  2. Már rég tervezem, hogy lefényképezem a könyvespolcomat és megosztom másokkal is.:) Hát ha majd szépen el is rendezem rajta a könyveket, akkor, majd meg is teszem.:)

    VálaszTörlés
  3. A titokzatos provokátorra kíváncsi leszek, szemezgettem vele én is, de végül nem vettem meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Thank you very much. This information is really helpful. Write more.

    VálaszTörlés