2011. ápr. 1.

Márciusi beszerzéseim

Na ennek a hónapnak is vége. A következőben már biztosan kevesebb könyvet fogok venni. Igen. Teljesen biztos. Az e havi szerzeményeimet - nevetni fogtok - de egy újabb ajándék utalvány (januárban kaptam még szülinapomra) felhasználásával szereztem be.

Iny Lorenc:A Szajha című regényét még régebben olvastam, és el kell mondanom, hogy nem egy könnyen felejtős könyv volt számomra, amit nem is magának a történetnek, hanem inkább a sok erőszakos cselekménynek köszönhet. Amikor elkezdtem olvasni az első oldalak után rögtön félretettem, mert úgy gondoltam, hogy egy ilyen kegyetlen történetű könyvet nem vagyok hajlandó elolvasni. Miért is kínoznám magam ilyennel, ha nem muszáj. Na de egy nap múlva újra elővettem, mert ugye a kíváncsiság (nagyon rossz tulajdonság) az erősebb volt. Egy szó mint száz, megvettem a második részét is. Az ördög színe kék, hát az "Andiamo hatás", A színes fátyol pedig a "Csenga hatás" következménye. A prímszámok magánya már régóta a kívánság listámon szerepelt és persze miután megvettem rögtön leakciózták. A következő négyet a Lírában zsákmányoltam pár száz forintért. A Dőreség érdekes lesz, mivel a molyon kemény egy csillagot kapott.:)))) Hát majd meglátjuk. A többiek pedig recik. Közülük a Színarany a kedvencem lett és csodálkozom azon, hogy A királynő tavirózsája c. könyvet mennyire méltánytalanul kevesen olvasták, illetve olvassák, pedig szintén egy nagyon jó kis regény. Az Árulás kellemes meglepetés volt, nem is gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni, a Vonzódás pedig, amire számítottam, már szükségem volt egy ilyen olvasmányra is.:)) A szél neve nagy öröm volt számomra, mert régi vágyam volt már és majd amiről - az Egy kegyes kétbalkezes naplója és a Tavaszi történet könyvekkel együtt - áprilisban írok többet:)

7 megjegyzés:

  1. A bloggerek havi összegzését látva, kicsit megnyugszok, nem én vagyok az egyetlen hörcsög a vidéken:)

    VálaszTörlés
  2. Ó, köszönöm, hogy ennyire hatott Rád a véleményem :). A színes fátyol, ami "Csenga-hatás", Neked is tetszeni fog ;). Az utalványok miatt ne szerénykedj, amikor tavaly én is kaptam, gondolatban vagy 10 könyvre elköltöttem, aztán beosztottam :). Megláttam A várúrnőt és beugrott, melyik festmény van a borítóján :P.

    VálaszTörlés
  3. Hű, szép kis lista. :) A prímszámok magányát éppen lekéstem a könyvtárban, A szajhát meg valaki lenyúlta tőlük, pedig ezeket szívesen elolvasnám.

    VálaszTörlés
  4. Jó ég, de régen vettem utoljára ennyi könyvet egy hónapban!:) Kellemes olvasgatást!

    VálaszTörlés
  5. Könyvmoly: Minden hónapban fogadalmat teszek, hogy nem veszek több könyvet, mert annyi olvasatlan van itthon, hogy már nem tudom hova pakolni.De valahogy mindig beesik 1-2.:)

    Andiamo: teljesen átragasztod rám a festmény mániádat.:))) A kék könyvről pedig amit írtál tényleg felkeltette az érdeklődésem.

    Mónika: Hát a Szajhát odaadtam a sógornőmnek, aki pont úgy járt vele, mint én, hogy az első oldalak után félredobta.:) Aztán azt mondta magának, hogy csak nem fogok ki vele ÉN egy könyvvel.:))) Így elolvasta és tetszett neki.

    Elliot: Hát igen.:))))) A következő hónap szűkebb lesz.

    VálaszTörlés
  6. Az ördög színe kék és A színes fátyol nekem is a "várólistán" csücsül, előbbit már megvettem, az utóbbit még kellene!:D A prímszámok magánya szerintem nagyon jó, remélem, hogy szeretni fogod! A királynő tavirózsáját pedig a posztod miatt tettem fel kívánságlistára! Szép kis csomag így együtt az egész!:-)

    VálaszTörlés
  7. "Csenga hatás":D ez tetszik.Biztos vagyok benne,hogy tetszeni fog.

    Prímszámok-irigykedem,Én is szeretnék sajátot,mert ugyan olvastam de kölcsönben volt nálam.

    VálaszTörlés