2014. márc. 29.

Az olvasás valóban szexi?

Szerintetek szükség van az olvasás népszerűsítésére? És attól eltekintve, hogy a képeken látható vonzó férfiak kellemesek a szemnek, valóban intelligens, művelt és érdekes egyéniségek látszatát keltik, csak azért, mert könyvvel vannak lefényképezve? Szerintetek az olvasás valóban szexi? És ezek a képek vajon tényleg elérik a céljukat vagy csak a nyálcsorgatás fázisába juttatják el a gyanútlan nézelődőt?

Nekem két dolog jut az eszembe, ha egy félmeztelen szexi férfit látok könyvvel a kezében. A szex és az olvasás. És bár e két dolog roppant mód ösztönző és élvezetes tevékenység, ettől eltekintve szerintem mégsem lehet egy kalap alá venni őket. Mindenesetre tény, hogy ezt a kis fotógyűjteményt az olvasó hírességekről és a kevésbé híres, de határozottan szexi félpucér pasikról kellemes nézegetni, sőt! De nem hiszem, hogy bárkiben is az olvasás utáni leküzdhetetlen vágyat indítanák el legelőször. Bár az is lehet, hogy tévedek.

Kakukktojások mindig vannak.



8 megjegyzés:

  1. Ó, én nem szeretem az ilyen izomagy típusú pasikat, de az alapgondolatra visszatérve azt mondom, hogy igen, az olvasás szexi. Nem csak pasiknál, hanem nőknél is, intelligensnek lenni, hasznos dologgal tölteni a szabadidőt szexi, és menő. :)

    VálaszTörlés
  2. Darth Vader, mint szexi pasi. xD
    Számomra egynémely kép túl mesterkélt, üvölt róla, hogy előre beállított jelenet és ezért engem ez nem csábít(ana) olvasásra...

    VálaszTörlés
  3. Azét Jensen mellé odafeküdnék a saját aktuális könyvecskémmel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki nem feküdne oda? Szasz, fantársam...bár Jensennek nem kell ahhoz olvasni, hogy szexi legyen...elég egy kockás ing, egy bőrkabát...és ha néha hajlandó gitározni ;)

      Törlés
  4. van, akinek kivenném a kezéből a könyvet, hogy mást csináljunk, de van, aki mellé inkább csak olvasni ülnék le.

    VálaszTörlés
  5. Ez az utolsó kép telitalálat :D
    Van itt olyan fickó, akiről tökre nem az olvasás jut eszembe, de tudod, a legtöbbel kapcsolatban inkább az izgat, hogy mit olvas :)

    VálaszTörlés
  6. Hát ööö... Egye fene, odabújnék, aztán majd kiderül. :D Vagy a könyvet, vagy a pasit választanám, de biztosan nem az olvasást akarták ezzel népszerűsíteni. :D

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az olvasás szexi. - pont-

    VálaszTörlés