2013. jan. 31.

Animációs rövidfilm: Paperman

Egy nagyon bájos animációs filmet szeretnék veletek megosztani, amit a Walt Disney készített és amit szerintem megérdemelten jelöltek Hollywood 85. legpuccosabb filmes gálájának díjára, annak is az animációs rövidfilm kategóriájába. Több közösségi oldalon és mások blogján is belefutottam már ebbe a filmecskébe, de ha esetleg netán, valaki még nem látta volna, akkor szánjon rá pár percet, mert megéri.  

A kisfilm párbeszéd mentes és a kis hölgy piros száján és az azzal hagyott piros rúzsfolton kívül végig fekete-fehér. A grafika nagyon szép és a szereplők arckifejezései rendkívül jól visszaadják az érzelmeiket, az aláfestő zenéről már nem is beszélve. Amit a legjobban sajnálok, hogy csupán csak hat perces ez az egész, édes kis szerelmi történet, amit szívesen néztem volna még tovább is, akár egy egész estét kitöltő produkcióként.  





3 megjegyzés:

  1. Nem a gálára készült, hanem a Rontó Ralph kísérőfilmje volt a moziban, úgyhogy jelölték az animációs rövidfilm kategóriában, szóval Oscar esélyes:)

    VálaszTörlés
  2. Azt én is olvastam, hogy a Rontó Ralph előtt játszották le a mozikban, de teljesen abban a hiszemben éltem, hogy az Oscarra készítették, csak előtte bedobták a nagyközönségnek. Köszi, javítom.

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon édes volt, végig mosolyra állt a szám tőle :)) Én is néztem volna még tovább!

    VálaszTörlés