2015. máj. 24.

Josh Malerman: Madarak a dobozban

Mint oly sok esetben, most is a könyv fülszövege volt az, ami elsősorban felkeltette a figyelmemet és vásárlásra késztetett. Amiről így utólag elmondhatom, hogy jó döntés volt. Abszolút megérte. Még akkor is, ha esténként rendesen beparáztam tőle.
Olvass tovább...

11 megjegyzés:

  1. ...tegnap már 140 oldalt elolvastam,de alig mertem kimenni a mosdóra éjjel :-)
    nagyon izgalmas...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye? :) én is így voltam vele, nem is mertem sokat olvasni belőle esténként, mert felzaklatott, nagyon para könyv. :)

      Törlés
  2. Kiolvastam végre volt időm,nekem nagyon tetszett,remélem nemsokára olvashatunk tőle mást is.Most kicsit könnyedebbre van szükségem Mhairi McFarlane:Helló,szia,szeretlek következik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bízom benne.:)
      És de jó, hogy azt fogod olvasni, az már nekem is megvan, én is hamarosan sort kerítek majd rá. Remélem tetszeni fog nekünk :)))))

      Törlés
  3. ...a Helló,szia,szeretlek tuti kis könyv felén túl vagyok,de olyan helyen olvasd ahol nem gáz hogy vinnyogva nevetsz rajta.Imádni fogod.Ess neki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de jó, hogy ezt írod, mert a minap épp egy olyan értékelésbe futottam bele, ami kicsit elvette a könyvtől a kedvem... de most helyrebillent az egyensúly. :)

      Törlés
  4. ...szóval mindenképp olvasd el nekem tetszett,én is olvastam róla negatívat,lehet hogy ugyan azt az értékelést amit te magad is,nekem nem okozott csalódást,hozta azt a színvonalat számomra azokkal az írókkal akikkel összehasonlították.Poént nem szeretnék lelőni,nekem az egész olyan életszerű volt.Talán mert teljes mértékben tudtam azonosulni a lánnyal.:-)

    VálaszTörlés
  5. :-)) Szóval hogy tetszik????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem is tudom… rosszabbra számítottam, sokkal rosszabbra. Azt azért nem mondom, hogy ez lesz nálam az év könyve (nincs benne semmi extra), de eddig egyáltalán nem volt rossz, kikapcsolt és szórakoztatott sőt, most, hogy már a közepénél tartok, kezd egyre érdekesebb lenni, szóval szerintem nem annyira gáz ám, mint ahogyan azt sokan állítják…. tetszik, jó lesz ez. :).... remélem a vége sem okoz majd csalódsát.

      Törlés
    2. Befejeztem és sajnos nekem a könyv második fele nem tetszett. Nem tudtam azonosulni a főszereplővel és a hosszú visszaemlékezések is rendkívül untattak... sajnálom, pedig tényleg jónak indult. :(

      Törlés