2012. jún. 8.

Ne sírjatok. Visszatértek. (True Blood 5. évad)

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nálam a 24 című sorozat után a True Blood volt az, ami a 4. évadot is megérte, sőt, már most tűkön ülve várom a következő szezont. Ez a poszt azoknak szól, akik esetleg még nem tudják, de szeretik, és azoknak is akik már tudják és várjá, netán már visszafelé is számolják a napokat az 5. évadnyitó részig, amit az amerikai HBO június 9-én mutat be. A plakát mellé promóciós célból nagyon stílusosan egy kis könnyes válogatás is készült, nézzétek, de ne sírjatok! Egyébként a könyvet még nem olvastam, nem is tudom, hogy a film után van-e egyáltalán értelme elkezdeni. Olvasói berkekben mintha úgy hallottam volna, hogy köze nincs egymáshoz a kettőnek.






5 megjegyzés:

  1. Hát a szereplőket elnézve tényleg tök mindegy, mikor fogod olvasni.
    Én is megerősítem, hogy a könyv és a film köszönő viszonyban sincs egymással. Legalábbis abból megítélve, amit ebben a fél percben láttam.

    VálaszTörlés
  2. Abszolút semmi közük egymáshoz, talán csak az első 2 kötetnek...

    VálaszTörlés
  3. szerintem sincs sok közük egymáshoz, de én olvastam a könyveket is és tetszettek

    VálaszTörlés
  4. Klaudia: :)) Itt csak a sírós jeleneteket vágták össze egy klipbe. Közel nem sírnak ennyit benne. Inkább sikongatnak :D


    Kat, Névtelen: Én úgy gondolom, ha egyszerre olvasnám is meg nézném is, akkor abból nagyon nagy gubanc lenne.:))

    VálaszTörlés
  5. What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist different customers like its aided me. Great job.
    My page diamond titanium rings

    VálaszTörlés