Vágyaim filmes listája

Mortdecai

Johnny Depp azon színészek közé tartozik, akiket szívesen elnézegetek a mozivásznon, így amikor pár nappal ezelőtt a friss mozielőzetesekben szemezgetve rábukkantam erre a filmre naná, hogy felcsillant a szemem. A Mortdecai egyébként egy műkereskedőről szól, aki megpróbál visszaszerezni egy ellopott festményt, hogy az abban lévő kód segítségével megtalálja a nácik elveszett aranyát. A filmben pedig olyan nagyszerű színészek szerepelnek majd, mint Johnny Depp, Ewan McGregor és Gwyneth Paltrow. Tehát nem kérdéses, hogy ezt mindenképp látnom kell!
(Amerikai bemutató február 6.)


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész

Ismét egy regényfeldolgozás. Suzanne Collins A kiválasztott (Mockingjay) című sci-fi regényét két részletben kapjuk meg a mozik vásznain, melyből az első darabot, ha minden igaz november 20-án láthatja majd a magyar közönség. Naná, hogy erre is kíváncsi vagyok.


Holtodiglan
Szerintem: 8/10
A Holtodiglan először könyv formájában lett sikeres, úgyhogy magától érthető volt, hogy előbb-utóbb filmet is készítenek majd belőle. Úgy hírlik, hogy a készítők eszközöltek némi változtatást a forgatókönyvön, ami okoz majd némi meglepetést azoknak, akik már olvasták a könyvet, de ez egyáltalán nem baj, sőt! Így legalább mindenki számára tud majd valami újdonságot nyújtani a film. A történet egyébként egy feltételezett gyilkosság körül forog, melyet talán egy férj követett el a felesége ellen: egy olyan házasságban, amit mindenki tökéletesnek látott. Néha még azok is, akik benne voltak...
(Amerikai és a hazai premier október 3.)


John Wick
Ez a film annyira szar volt, hogy képtelen voltam végignézni - szerintem: 1/10
A történet alapsztorija rémesen egyszerű. Wick régebben profi bérgyilkosként tevékenykedett, de már visszavonult. Most azonban újra fegyverhez kell nyúlnia, hogy eltehesse láb alól azokat a gengsztereket, akik mindent elvettek tőle. (A kutyát, tényleg békén kellett volna hagyniuk.) 
A film külföldi premiere október 24, a magyar egyelőre még ismeretlen.


Jupiter felemelkedése
Én nem láttam, csak a férjem, de mivel félidőben kifordult a moziból, így már engem sem igazán érdekel.
A Mátrix-trilógia alkotói újra egy különleges sci-fibe vágtak bele. A történet középpontjában egy Jupiter (Mila Kunis) nevű lány áll, aki Chicagóban éli az egyszerű életét, de mindez megváltozik, amikor egy földönkívüli kommandós rátalál. A film nagyon látványosnak és izgalmasnak tűnik, mindenképp nézős lesz.
Amerikai bemutató: 2015.02.06, a magyar szintén február körül.Csillagok között
Szerintem: 8/10 
Tudósok felfedeznek egy féreglyukat az űrben, és egy csapatnyi felfedező meg kalandor nekivág, hogy átlépje mindazokat a határokat, amelyeket addig áthághatatlannak hittünk: túl akarnak lépni téren és időn.
Hazai bemutató: 2014.11.06.


Jurassic Park 4
Szerintem: 5/10
Látványosnak, nagyszabású és körömlerágósan izgalmasnak ígérkezik a Jurassic Park 4. része, ráadásul a A galaxis őrzői egyik főhőse az Űrlordot alakító Chris Pratt is szerepel benne.... úgyhogy muszáj lesz megnéznem. A történet egyébként a 3. részből ismert katasztrófa után húsz évvel játszódik, ugyanazon a szigeten, ahol okulva a történtekből egy teljesen újragondolt őslény-világot hoztak létre a nagyokosok, a látogatók nagy örömére, akik kíváncsiságát már nemcsak a dinoszauruszok újraélesztésével próbálják kielégíteni, hanem hibrid szörnyetegekkel (vagy csak eggyel?- azt sajnos nem tudom) is.


A marsi

"A film főszerepében Matt Damon lesz látható, aki egy amerikai asztronautát alakít, aki egy pusztító porvihart követően magára marad a marsi kolónián, ahova több társával érkezett. Társai halottnak hiszik, üzenetet küldeni képtelen, de még ha sikerülne is neki, aligha érne oda a mentőosztag azelőtt, hogy a készletei elfogynának. A helyzet kilátástalan, ám ő mérnöki képességeit és találékonyságát latba vetve egymás után gyűri le az elé gördülő akadályokat. De vajon ez elég lesz ahhoz, hogy túlélje?" No,majd meglátjuk! :)
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése