2016. febr. 3.

11 megjegyzés:

  1. Én annyira örülök neki, hogy 1) elolvastad és 2) ennyire elkapott téged is a hév :) Nagyon klassz kis sorozat ez, teljesen ki lehet vele szakadni a hétköznapokból és hát Barrons és Mac párosa igazán üdítő jelenség a sok tucat karakter között.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még én mennyire örülök, hogy elolvastam. :)) Nagyon nagy élmény volt, pedig milyen régóta itt porosodott már a polcomon, ha tudtam volna, hogy ez ennyire jó..... óóóó, hát sokkal hamarabb elkezdtem volna olvasni.:D Köszi, hogy ajánlottad. És Dávid Veront is megpróbálom, meg Ambrózy bárót is, de ez utóbbinál megvárom a harmadik részt is, hogy egyben élvezhessem az egészet. :)

      Törlés
  2. Ó, pont nemrég fejeztem a negyedik részt, és hamarosan beszerzem az ötödiket. Képzeld, a harmadik és negyedik rész elolvasása közben kb. két és fél év telt el nekem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atyavilág, hogy bírtad ki. Én a harmadikat kb három-négy nap alatt olvastam ki, aztán rögtön nyúltam a negyedikért, amit két-három nap alatt faltam be, az ötödik nem volt meg, kétségbe is estem rendesen, úgyhogy rohantam a könyvtárba érte.... Azóta már az is megvan ;)

      Törlés
  3. Azt nem értem, hogy bírtad ki, hogy ki ne beszéld az egész sorozatot olvasás közben velem? :D
    Ebben a könyvben azt élveztem a legjobban, hogy mindig mindent lekonteóztam, annyi elméletem volt Barronsról, hogy Mac elbújhatna mögöttem.

    Most gyűjtöm az erőmet a Burned-höz. Tényleg fel is töltöm az olvasómat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát az úgy volt, hogy nagyüzemi olvasásban ment a dolog, amit nagyon nem szeretek, de egyszerűen képtelen voltam lassítani a tempón, muszáj volt haladnom vele, mert majd megevett a kíváncsiság, hogy ki a fene Barrons és hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, és hogy mikor lesz már végre közöttük valami fizikai kapcsolat… Úgyhogy már csak akkor eszméltem fel a tündérkrónikás ámokfutásomból, amikor a végére értem.

      És még ez után sem tértem igazán magamhoz, mert akkor meg az a fizikai fájdalom vágott a padlóhoz, amit a sorozat befejezése miatt éreztem. :) Szóval totál kipurcantam tőle :D

      Egyébként kivettem a könyvtárból a Iced-et is, de nem olvastam el, mert féltem, hogy nem lesz olyan jó, mint Mac és Barrons története, úgyhogy inkább hanyagoltam.... de, ha azt mondod, hogy megéri és mindenképp.... akkor teszek vele egy próbát. :)

      Törlés
    2. Hát én a helyedben várnék még kicsit, ha még mindig a Tündérkrónikák ámulatában vagy :D, mert egy szem Barrons nincs benne, vagy talán fél oldalnyi, és Mac sem, és ez nyilvánvalóan frusztráló és idegesítő. De én nagyon szerettem a könyvet, viszont azért sok mindenkinek hiányzott az eredeti narráció, meg a hangulat.

      A Burned-ben, már Mac és Barrons van - állítólag- az előtérben, ami nekem azért fura, mert én meg pont már rájuk nem vagyok jelenleg kíváncsi.

      De nem kell izgulni, amint meglátom majd először Barrons nevét, hiperventilálni és sikongatni fogok, - hamar visszaállok fan-girl üzemmódba.

      Törlés
    3. Azt hiszem, hogy akkor inkább ismét megvárom, hogy megjelenjen pár rész, hogy ne pánikoljak ha sokat kell várni a folytatásra. :) És óóóó a fangirlködésedre meg kifejezetten igényt tartok ám! :D

      Törlés
  4. Én már háromszor olvastam újra a sorozatot. Vagy négyszer? Ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, hát én alapból nem szoktam újraolvasni könyveket, túl sok a jó könyv és az idő pedig nagyon kevés, de ennél a sorozatnál van egy olyan sanda gyanúm, hogy elő fog még kerülni, hanem is négyszer, de egyszer biztosan. :)

      Törlés
  5. Örülök, hogy neked is tetszett. A kapcsolatom a sorozattal nekem is döcögősen indult. Amíg nem olvastam a Tündérkrónikákat, addig nem igazán szerettem a tündéres könyveket....és azóta sem igazán találtam még olyat, ami legalább megközelítőleg ilyen jó lenne....Mac sem lopta magát egyből a szívembe, nem kedvelem az ennyire naív karaktereket.... A 3. könyvvel viszont megvettek kilóra...és pont ott kellett abbahagynom az olvasást. Elolvasom a 3. részt, megdöbbenek, szívrohamot kapok, Barrons-ért sikítok, várom, hogy feltünjön. Nem jön. Vége a könyvnek....Idegbaj! Sokat kellett várnom a 4. részre.

    VálaszTörlés