2015. febr. 24.

Egy politikai dráma és egy 19. században játszódó bűnügyi sorozat ~ Filmosorozat ajánló

Nemrég a férjem csábítgatott, hogy nézzek vele sorozatot, mert általában, ha ő tévézik, akkor én mindig elvonulok olvasni, amit ő meglehetősen fájlal, mert a férjem az a fajta típus, aki a közös mozizás megrögzött híve. Tudjátok: pattogatott kukorica, egy pohár bor, nasi-masi meg egy kis beszélgetés - igen, jól olvastátok, beszélgetés, mert ő egyszerűen képtelen csendben végigülni háromnegyed órát - mit háromnegyedet, még húsz percet sem - muszáj kommentálnia a történteket, és ki más lehetne az, aki mindezt meghallgatja.... természetesen én. No de nem is a tévénézési szokásainkról szerettem volna nektek beszámolni, hanem két olyan nagyon jó sorozatot ajánlani, amiket nehezen kezdtem el, de hála a férjem kitartó unszolásának (igen, hamut szórok a fejemre) a végén mégis megszerettem.

Ezt a bejegyzést átköltöztettem az aktív blogomra. Ha kedven van, gyere, nézz körbe ott is. :)

16 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy felfedezted magadnak a Ripper Streetet! :) Mivel én vagyok a magyar felirat készítője, mindig jó érzés, ha valaki szereti. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rényleg? De jó! :D Hálás köszönet a feliratért!:)
      És igen, egyre jobban tetszik a sorozat, bár az első rész után úgy gondoltam, hogy nem fogom nézni, de valahogy a 2. résznél mégis a képernyő előtt kötöttem ki és azóta is nézem.:))

      Törlés
    2. Annak idején látatlanban vállaltam MacFadyen miatt, de nem bántam meg. :) Ugyanúgy vagyok vele, mint te, hogy Mr. Darcy óta rajongója vagyok. :D

      Törlés
    3. De kár, hogy nem lehet csillagozni a hozzászólásokat, most vagy 5x rányomnék :D Tök jó tudni, hogy más is ugyanúgy rajong ezért a pasiért, mint én. :)

      Törlés
    4. Vagyunk még néhányan. :D ;)

      Törlés
    5. Tudom tudom, de az én közvetlen környezetemben pl. nincs senki, aki rajongna érte, ezért is örülök annyira neked, mert te legalább pontosan tudod, hogy mit érzek, ha meglátom ezt a pasit. :D :D

      Törlés
    6. Pontosan tudom. :) Az új sorozatát is elvállaltam látatlanban, ami valami 70-es években játszódó kísértethistória lesz. Remélem, nem bánom meg. :D

      Törlés
    7. Ó erről nem is tudtam. Mi ez? Mit tudsz róla? Ajjjmár, miért nem egy jó kis romantikus filmben játszik????

      Törlés
  2. Ó, de jó, hogy írtál egy sorozat ajánlót. :) Pont ott vagyok, hogy keresek valami jót, és most mindkettővel felcsigáztál :) Itt ültem már egy ideje, nézem a pasit a képen, hogy mennyire ismerős, erre olvasom és kiderül, hogy ő az új feldolgozású Mr.Darcy :)) Rá nem jöttem volna. Azt hiszem, hogy mindkettő felkerül a listámra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A House of Cards nagyon durva, Kevin Spacey szerintem hatalmasat alakít benne. Ráadásul folyamatosan kiszól a nézőkhöz, vagy ha nem szól, akkor csak a szemét forgatja ránk, amiből mi rögtön tudjuk, hogy mire gondol, szóval baromi jól játssza a genyó politikus szerepét… meg egyébként is szeretem ezt a pasit. Tényleg csak ajánlani tudom a sorozatot.

      A Ripper Streetet pedig bevallom csak Matthew Macfadyen miatt kezdtem el nézni, akiért mióta Mr. Darcy szerepében láttam játszani rajongok, de nem bántam meg, mert mint írtam nagyon hangulatos sorozat és aki szereti ezt az kort és a bűnügyi nyomozásokat annak bátran merem ajánlani.

      Törlés
  3. Amúgy hol tartasz a Ripperben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden jól megy és nem lesz senkinek magas láza, akkor ma fejezzük be az első évadot. :)

      Törlés
    2. Akkor még az elején vagy. :)

      Törlés
    3. Te Bea, megnéztem az új sorozat trailerét és fúúú, ez nekem nagyon para. :)))

      Törlés
  4. A House of Cards-al már én is szemezek egy ideje, majd vmikor uborkaszezonban lehet elkezdem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tégy egy próbát vele, szerintem mindenképp megéri. :)

      Törlés