2013. nov. 9.

Októberi beszerzés

Kezdem azzal, ami kevésbé volt fájdalmas.
A felső sorban lévő könyveket cseréltem. Az alatta lévők közül  A Lány, aki megérintette... és A sötétség városát  30%-os kedvezménnyel vettem, míg a Hová tűntél Bernadette-et és A Borgiák bosszúját 1000 forintért sikerült megkaparintanom darabját .
A következő könyvnél viszont, a Tisztáknál nagy levegőt kell vennem, mert bár 1000 forintért árulta a kiadó a posta rá ugyancsak, majd ennyi volt. Pffff....
Az alsó sorban lévők pedig 40%-os Szukits előrendelések volta. (Egyébként, amikor Dan Wells és Amanda Stevens sorozatainak - a Részlegeseknek és a Sírkertek Királynőjének - az első részét olvastam, akkor úgy éreztem, hogy simán tovább tudok élni a folytatásuk nélkül, ám amikor megláttam őket az előrendelések között, akkor mindez 180 fokos fordulatot vett.)

A nagyobb élmény érdekében katt a képre :)

Nos, sok hozzáfűznivalóm nincs a látottakhoz, csupán annyi, hogy ha rajtam múlik, akkor biztos, hogy nem halnak éhen a kiadók és a könyvkereskedők.




12 megjegyzés:

  1. Az utolsó mondaton felnevettem :))) Szép könyveket vettél! Többre is kíváncsi vagyok, úgyhogy majd várom a postokat!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :) És hát igen, rajtam aztán nem múlik..... én teljes mellszélességgel támogatom a könyvpiacot. :D

    VálaszTörlés
  3. na, akkor újra.
    az alsó két sor tök jó könyvek. megérte (ás újabb sötétség városa. :D)
    a bernadettes könyv mitől ilyen népszerű?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, hogy mit tud ez a Bernadette, de azok a figyeltjeim, akik olvasták, mint el voltak ájulva tőle, úgyhogy nagy eséllyel indul nálam is. A Sötétség városán meg a te helyedben elgondolkodnék, hogy nem-e ki kéne vetni rá a hálót :D

    VálaszTörlés
  5. De szépségesek, és tök jó áron/akcióban jutottál hozzájuk! :) Egy jó pár érdekel engem is ezek közül, ma pl. megtapogattam a Sírkertes-trilógia 2. kötetét és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon szép lett (reméljük, hogy a tartalma is lesz olyan jóóó :))

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a Sírkertek királynője csúcs - legalábbis nálam és a 2. kötetből sok mindent meg lehet tudni a főhősnőről, sok meglepőt és még misztikusabb mint az első, és lehet h. a végén azt fogod mondani de hát már mindent elmondtak, de sztem, ahogy én is, várni fogod mégis a 3. kötetet...:)))) a többiről sajna nem tudok nyilatkozni :D

    VálaszTörlés
  7. Ne viccelj már, ez nem is olyan hatalmas habzsolás! Az olcsók nem is számítanak! :D meg a postaköltség se számít a könyv árába ;) a cserék meg főleg nem számítanak, hisz kipateroltál a helyükről könyveket! :)))
    Ha ez megnyugtat, nekem idén tavasszal-nyáron két 14-es beszerzéses hónapom is volt, na az aztán halmozás a javából!
    A Bernadette engem is érdekel, mindenki olyan jókat nyilatkozik róla!

    VálaszTörlés
  8. Háháhá, nem te vagy az egyetlen akikből a kiadók élnek, csak én nem merem megmutatni. :D Remélem hamarosan olvasod majd a Bernadettet, mert nagyon érdekel te mit fogsz majd róla gondolni és szeretném megvitatni. :)

    VálaszTörlés
  9. Nikkincs: Szerintem a Sírkertes-trilógia tetszene neked, nagyon jó hangulatú és stílusú kis könyv, úgyhogy mindenképp érdemes beszerezni. :)

    Eszter: ha a Sírkertes sorozatból ez a rész misztikusabb, mint az első volt, akkor biztos nem fogok benne csalódni.... de amilyen lelkesedéssel írsz róla, már most várom a 3. részt :D

    Pupilla: Te nagyon nagyvonalú vagy, az olcsók nem számítanak, a postaköltség nem számít, a csere nem számít :D Persze titkon én is ezekkel nyugtatgatom magamat..... :D Jaj, de megnézném azt a 14-es beszerzési hónapot, publikusak voltak vagy nem tetted ki őket? És én aztán tudom, mi az a halmozás :)

    Pöfi: NA, tessék! Akkor nem csak én vagyok ezzel így! Tessék szépen kipakolni és megmutatni, úgy ahogy én tettem és felvállalni, hogy hörcsög vagy. :)

    VálaszTörlés
  10. Hihi, valamivel mindig mentegetni kell magunkat ;) rutinosan űzöm ezt a dolgot, kénytelen vagyok :)
    Azóta már megtaláltad a posztokat, hát igen, bevallottam mindent :D

    VálaszTörlés
  11. Szilvamag: majd november végén, aztán lehet ámuldozni kivette a legtöbb könyvet. :D

    VálaszTörlés