2016. jún. 25.

Popcorn time!

Hoppácska!

Mi jön itt 2017-ben? Egy újabb Szépség és a szörnyeteg?


Amit tudni lehet róla:

 • A forgatást 2015. augusztusában fejezték be. WTF? Ha ez igaz, akkor mi a fityfenére kell még várnunk, hogy végre láthassuk?
 • A filmbéli Bell szerepét Emma Wattsont formálja meg, míg az elvarázsolt Szörnyeteget a szépfiú szerepre született Dan Stevenst alakítja majd. 
 • Ryan Gosling-nak is felajánlották a Szörnyeteg szerepét, de nem vállalta el.
 •  A CGI-jal megjelenített mellékszereplőket megszólaltató színészek névsora is igen erős - csak, hogy néhányat említsek: Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr) és Emma Thompson (Mrs. Potts) is köztük van, míg az élő karaktereket Luke Evans, Stanley Tucci és Kevin Kline játssza többek közt.
 • A filmet Bill Condon rendezi (Chicago, a Dreamgirls és a Twilight: Hajnalhasadás.)
 • A film 2017. március 17-én kerül az amerikai mozikba, a magyar bemutató dátuma egyelőre nem ismert.


3 megjegyzés:

 1. Szerintem a CGI-jal megjelenített szereplők hosszú sorával meg is válaszoltad, hogy miért is kell annyit várni még :) Az utómunkálatokra :D
  Én is várom :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Basszus, nem hiszem el! Ennyi időt nem lehet elpepecselni vele. Egyébként olvastam valahol, hogy volt már exkluzív sajtóvetítés is, ahol kiderült, hogy a produkció igencsak hű marad az 1991-es Disney meséhez. Szóval akkor mire várunk?

   Törlés
  2. Hmm, ha volt vetítés már, akkor viszont nem értem én sem. Mert egyébként tényleg sokat vacakolnak ég a digitális utómunkálatokkal. Emlékszem a HP valamelyik része is már mikor megvolt, de a kviddics meccseket hónapokig csinálgatták utána.

   Törlés